I vår Julkalender 2018

Posted on

I år publicerar vi ett avsnitt varje dag där Dagny berättar, vi har även med varje dag andra teman som vi tycker kan bara bra för att ena oss människor.  Dagny berättar hur det var förr i sin bok tryck här

I år flaggar vi för filmen En Svensk Elefant, på grund av den oroliga tid vi lever i. Vi behöver Ena oss. Vi lever redan i ett parallell samhälle där vi grupperar oss. 

Bbeabridge Tillsammans med Dagny Carlsson och våra ambassadörer, medlemmar och styrelse vill i år ENA oss. 

I Sverige har vi varit enade även om alla och var och en har haft sin egen integritet och liv. Vi har varit enade i vår demokrati och vår Svenska stil. I dag börjar vi blir splittrade, det är inte bra. Vi tror därför att det är en bra sak att ena oss i ett medlemskap i Bbeabridge.

Det kostar 100 kr om året att bli medlem och du får idag 30% avdrag på kurser. Du får inträde i våra privata medlemssidor som MultiMember. Du får tillträde till vår syster samarbetspartner Klubb Vida Sana.

Dessutom får du en kostnadsfri E bok om du önskar. Läs igenom våran Julkalender så tror vi att du också kommer med oss 2019 och försöker göra något åt saken, för den goda saken skull. 

Välkommen till vår Julkalender

Önskar Tomten, Bbeabridge och våra ambassadörer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *