3 December 2018

Posted on

Dagens Dagny

Therése Neaimé

Svensk mor och libanesisk far. Retad i skolan, hon ville gärna bli sångerska men sjöng inte bra. Idag har Therése inte bara gjort karriär i Hollywood och ligger fortfarande på topplistorna. Hon har slagit igenom i Dubai och arab världen. Hon är tillbaka i Sverige och vinner för var dag mer och mer nomineringar. En fantastisk kvinna. Vi är så glada att ha med Therése Neaimé (tryck på länken) som ambassadör ett år till. Tack till den mänskliga kvalitet i allt hon gör. 

Har du hört att Dagny Carlsson tillsammans med Bbeabridge musiker har skapat en Fredssång, där Dagny rappar. Så har gick det till när vi officiellt visade upp vår Fredssång. (se här)

Ingen Fara med Dagny Carlsson 

Varför bli Medlem i Bbeabridge?

Därför Världen behöver människor som du och jag som Dagny Carlsson och Therése Neaimé. Vi behöver samlas kring en och samma nämnare. Att vara Medlem för den Goda Saken skull är Skäl nog för att inte ångra att vi inte valde bort att försöka. 100 kr är en symbolisk summa och kan leda till att vi gör mer tillsammans 2019.

Du kan också bli medlem nu om du önskar, det lättaste sättet är att Skicka ett Swish till vår samverkans organisation Klubb Vida Sana 1234400131. Vi ska berätta mer om det i morgondagens kapitel. Ha en fin dag och tack för din tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *